2020-03-15 09:32:55

OBAVIJEST UČENICIMA RODITELJIMA

Dragi učenici i roditelji,

kao što Vam je poznato od sutra u ponedjeljak 16.3. u svim školama u RH pa tako i u Klesarskoj školi započinje nastava organizirana u virtualnim učionicama. To znači da je učenici prate iz svojih domova, a nisu fizički u školi.

Nastava će se odvijati prema rasporedu koji će biti oglašen u toku dana. Budući da nema praktične nastave raspored će biti malo modificiran s više teoretskih predmeta.

Svi materijali za sutrašnji dan bit će sutra do 12:00 na platformi za učenje. Razrednici su u kontaktu s učenicima preko društvenih mreža te će o svim detaljima obavijestiti svatko svoj razred.

Nastava se ne odvija u realnom vremenu. To znači da učenici ne moraju biti online istovremeno kada i nastavnik, ali mora svaki dan biti aktivan i pristupiti nastavi te poslati odrađene zadatke do roka koji zada nastavnik. Zato nam je i dozvoljen ovaj vremenski odmak. Ponedjeljak možete odraditi u popodnevnoj smjeni, malo za promjenu.

Ako učenik taj dan nije pristupio nastavi se upisuje da učenik nije prisustvovao nastavi...isto kao i u realnoj školi te ih je potrebno opravdati.

Učenici pristupaju svojim AAI identitetima koje svi imaju.

Pravila ponašanja na mreži svima su poznata. Kao što škola ima kućni red kojega se svi moramo pridržavati i on-line komunikacija ima svoj kućni red i pravilate  molim sve učenike da ih poštuju. U protivnom će se izricati odgojne mjere. Opet kao u stvarnoj školi.

Pozdravljam svih, molim vas pazite na svoju sigurnost i sigurnost ljudi oko vas.

Ovo nam je jedno novo iskustvo iz kojega ćemo svi, sigurna sam, naučiti dosta. Iskoristite vrijeme za druženje sa svojim obiteljima. Sve što se događa, pa tako i ova epidemija, nosi sa sobom poruku. Pravilno je pročitajmo.

Srdačan pozdrav svima

Tamara Plastić, ravnateljica

 


Klesarska škola Pučišća